Kunstroute

De Kunstroute Beesel Creatief vindt in 2019 plaats op zondag 6 oktober. 

Deze dag is uitermate geschikt voor kunstliefhebbers, muziekliefhebbers en nieuwsgierige gezelligheidszoekers.

Kom en geniet met volle teugen van de grote variatie kwalitatieve kunst en muziekvormen op  6 locaties allemaal op loopafstand. De kunstroute is door de jaren heen naar een steeds hoger niveau getild.

Huize “De Mortel”, galerie Rik van Rijswick, de Gertrudiskerk en de horecagelegenheden zijn allemaal unieke plekken in de dorpskern van Beesel die dit jaar zeker verrassende kunst laten zien.

In de Gertrudiskerk zullen de koren Orpheus, Swalmer Galm en Ouderenkoor Beesel vanaf 13.00 uur hun opwachting maken, met om 16.00 uur het slotconcert door tenor Ben Heijnen.

De stichting Piet Schoenmakers exposeert in de Gertrudiskerk. Daarnaast vinden er korte rondleidingen in het centrum plaats langs de diverse keramische werken van Piet Schoenmakers.

Tijdens de kunstwandelroute zijn er voldoende mogelijkheden om te pauzeren op een van de gezellige terrassen. Muziekgezelschap “Tir Na Nog” speelt op diverse plaatsen hun verrassende aanstekelijke muziek.

Kunstroute Beesel Creatief start om 11.00 uur en eindigt om 17.00 uur. De entree is € 4,50 voor alle locaties. Kinderen onder begeleiding zijn gratis.

Bij de entree van een van de locaties ontvang je een flyer met alle informatie.