Kunstroute

De Kunstroute Beesel Creatief vindt in 2018 plaats op zondag 7 oktober. 

Deze dag is uitermate geschikt voor kunstliefhebbers, muziekliefhebbers en nieuwsgierige gezelligheidszoekers.Kom en geniet met volle teugen van de grote variatie kwalitatieve internationale kunst en muziekvormen op 7 locaties allemaal op loopafstand.

Huize “De Mortel”, galerie Rik van Rijswick en de blokhut zijn allemaal unieke plekken in de dorpskern van Beesel die dit jaar zijn toegevoegd aan de route. Ze laten zeker verrassende kunst zien.In de blokhut worden o.a. workshops keramiek, dansen en werken aan de kunstwerktafel gehouden voor de jeugdige kunstliefhebbers.

In de Gertrudiskerk is vooral de muziekkunst te horen.Vanaf 13 uur kan genoten worden van Vocalgroup Ringfield uit Belfeld, Vocal Group Difference uit Melick. Vanaf 15.00 uur verzorgt harmonie St. Gertrudis uit Beesel en Philharmonisch Gezelschap Reuver een concert.

Tijdens de kunstwandelroute zijn er voldoende mogelijkheden om te pauzeren op een van de gezellige terrassen. Muziekgezelschap “Tir Na Nog” speelt op diverse plaatsen hun verrassende aanstekelijke muziek.

Zin in een paar uurtjes genieten, noteer dan zondag 7 oktober met kunstroute Beesel Creatief in de agenda.

Kunstroute Beesel Creatief start om 11.00 uur en eindigt om 17.00 uur . De entree is € 4,00 voor alle locaties. Kinderen onder begeleiding zijn gratis.Bij de entree van een van de locaties ontvang je een flyer met alle informatie.Voor meer informatie bezoek de website www.beeselcreatief.nl of mail naar info@beeselcreatief.nl